• Banana bread

     

     

    Le meilleur que j'ai mangé, c'était à Islamorada dans les Keys... Depuis, c'est devenu, un classique chez nous, en dessert, en petit-déjeuner ou tout simplement en en-cas.

     

    Banana bread

     

    Mix thoroughly   1 cup sugar
                            2 tbsp. soft shortening (butter)
                            1 egg

    Stir in     3/4 cup milk
                 1 cup mashed bananas

    Sift together and stir in       3 cups sifted flour
                                            3 1/2 tsp. baking powder
                                            1 tsp. salt


    Pour into well greased loaf pan.
    Let stand 20 min. before baking.
    Bake until toothpick stuck into center comes out clean. (about 70 min) (Crack in top is characteristic)

    Temperature : 350°F


  • Commentaires

    Aucun commentaire pour le moment

    Suivre le flux RSS des commentaires


    Ajouter un commentaire

    Nom / Pseudo :

    E-mail (facultatif) :

    Site Web (facultatif) :

    Commentaire :